Booty 'n' badass

Byg en stærk krop i dit gym og føl dig badass med 3 timers træning om ugen.

HØR MERE OM
BOOTY 'N' BADASS

HVAD ER INKLUDERET

SIMPLIFICER DIN TRÆNING

Ikke mere gætværk og spekulerende på om du vælger de rigtige øvelser og om du laver dem korrekt. Når du joiner programmet, har hver træning specifikke opvarmninger, video toturials fra træner-teamet og små effektive puls-workouts til at holde dig på sporet.

OP TIL 5 TRÆNINGER PR UGE

Du får 3 ugentlige træningspas, plus 2 bonus workouts med balde- og pulsfokus, til at give dig alt hvad du skal bruge for at opnå fantastiske resultater. Hver måned vil du modtage nyt styrkeprogram med detaljerede instruktioner, så du nemt kan følge dit program.

VERDENSKLASSE COACHING

Booty ‘N’ Badass er udviklet i vores træningsstudie her i Aarhus af vores ekspert team, som tilsammen har erfaring med træning af mere end 8000 kvinder fysisk og online. Vores coaches guider dig hvert eneste skridt på vejen!

MØD DIN TRÆNER – LINE

Line er ejer og stifter af strong curves. Hun er med til at danne de unikke rammer omkring vores Fysiske og online univers og har lavet Booty ‘n’ badass programmet.

Line har livslang træningserfaring og er tidligere danmarks mester i bodyfitness og har tidligere deltaget ved EM i crossfit så hvis der er nogle der ved hvordan man bygger former, så er det line.

Alt samlet i én app

Hvad vores glade kunder siger

Booty 'n' badass

Programmet for dig der vil bygge en stærk fysik i dit gym og føle dig badass

Strong Curves Træningscenter


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Booty ‘N’ Badass er for dig der træner i et gym eller har et homegym, som ønsker yderst effektivt program med struktur, kvalitet og variation – så du konstant udfordres og bliver holdt til ilden mod den stærkeste og bedste version af dig selv!
it nye program indholdet alt hvad du skal bruge til din stærke træningsrutine: specifikke opvarmninger, strukturerede styrkeprogrammer og små effektive puls-workouts. Der er holdstart d. 1. mandag i hver måned, hvor du modtager adgang til dit materiale. Du får video-tutorials til alle øvelser på dit program og øvelserne findes på flere niveauer, så du kan skalere alle øvelser til dit niveau. Hver 4. uge kommer der nyt styrkeprogram. Der vil løbende være små tests der synliggøres dit udgangspunkt og dine fremskridt.
Du vælger selv længden. Programmet er ikke designet som et quickfix program, men som en langsigtede løsning du kan holde ved år efter år!
Programmet har 3 faste ugentlige træning af 50-60 min. Derudover får du hver uge 2 bonus træninger, som du kan krydre din uge med for ekstra udbytte.

Programmet kræver træningsudstyr som du finder i et kommercielt træningscenter og i alle crossfitcentre: Squatrack, vægtstang, vægtskiver, håndvægte etc. Ønsker du at træne med minimalt udstyr eller ehelt uden udstyr er vores hjemmetræningsprogram STRONG AT-HOME link) lige noget for dig.

Der er programstart ca. 1 gang om måneden den første mandag i måneden. Du kan tilmelde dig programmet når som helst før startdato, og pengene trækkes når programmet går i gang.

Du er bundet til 2 måneder ved tilmelding. Hvis du ikke melder dig ud, fortsætter du automatisk med 1 måneds varighed. Du kan til en hver tid opsige dit forløb uden yderligere merbetaling eller binding.