Ønsker du at få en struktureret og effektiv træningsrutine?


OPNÅ RESULTATER I DIT TRÆNINGSCENTER​


Strong Curves Træningscenter


Holdstart:

Online træningsfællesskab


Strong curves styrketræning


Vores tilgang

Vi skaber struktur og kvalitet i din træning, så du opnår resultater - ikke kun på din krop men i alle livets aspekter. Med os får du træningen gjort! Du har en personlig træner ved din side, der motiverer, sikrer kvalitet og følger op på din træning. Vi har hjulpet mere end 1400 kvinder på vores online bootcamps, og vi ved derfor, hvad der skal til, for at skabe en effektiv og resultatskabende træningsrutine. #kvinderløfterkvinder

Hør mere om
Strong Curves Træningscenter

Opstart

Dit udgangspunkt

 • Alle øvelser er filmet på flere niveauer, så du kan være med uanset dit udgangspunkt
 • Vi fastsætter dit udgangspunkt ud fra en effektiv fysisk test
 • Du noterer selv dine mål og tanker inden opstart
 • For at sikre, at du kommer godt i gang, får du al information via video. Vi holder dig opdateret via livechat, video og e-mail undervejs
Ugentlige aktiviteter

Workouts

 • 3 ugentlige fullbody træninger, fordelt på både styrke og cardio
 • Instruktion til udførelse af øvelserne på video, tilpasset dit niveau
 • Programmet ændres dynamisk undervejs, for at du opnår bedst mulige resultater
 • Træningerne varer ca. 50-60 min. +/- afhængig af intensiteten
Opfølgning

Med dig hele vejen

 • Vi er tilgængelige som din personlige træner, for at vejlede og svare på spørgsmål
 • Du opdaterer hvilke workouts, du fuldfører, og vi følger op på din indsats undervejs
 • Hver workout du fuldfører resulterer i en grøn prik. Målet er flest mulige grønne prikker for dig og gruppen hver uge!
Fremgang

Fokus på dine resultater

 • Vi måler din progression løbende, via sparring og tests 
 • Temaer og mål vil variere i takt med skiftende sæsoner, for at opretholde en kontinuerlig motivation
Fællesskab

Energi og motivation

 • Deltag i fællesskab med andre, som har samme mål som dig
 • Gennemfør træningen parallelt med de andre i gruppen og bliv motiveret af deres fremskridt
 • Få inspiration og støtte af hinanden

HØR HVAD TIDLIGERE KLIENTER SIGER

MØD OS

Strong Curves

Strong Curves blev startet tilbage i 2015 af Line Wittrup, og vi har hjulpet +4000 seje kvindelige deltagere i vores fysiske træningsgarager.

Strong Curves er et træningskoncept, hvor vi ønsker at udbrede træningsglæde, kropspower og gør træning overskueligt og let tilgængeligt for flest mulige “hverdagskvinder”. Dette skaber vi igennem et tilbud af forskellige fysiske styrketræningsforløb i vores garager i Aarhus. Men siden 2021 har vi også kunne skabe det via online træningsforløb, hvor vi har haft +1300 kvinder med i vores online træningsfælleskab.

Strong Curves har tilknyttet et stærkt team af 17 trænere, som bl.a. består af fysioterapeuter, personlige trænere, tidligere atleter, vanecoaches og en psykolog med speciale inden for overspisning og kostvaner.

Mød Lisa

Lisa er uddannet fysioterapeut, og er ved at specialisere sig i moderne smertevidenskab. Med en baggrund som gymnast ved Flying Superkids, som konkurrence danser, og mange års erfaring med CrossFit kan I nok forestille jer, at energi og faglighed går op i højere enhed. Og så er hun næsten lige så stabil til at stå og gå på sine hænder, som hun er på sine fødder. 

Ofte Stillede Spørgsmål

Til dig som træner i et træningscenter eller har træningsfaciliteter der hjemme, og som ønsker inspiration, struktur og kvalitet i sin træning – for dermed at opnå de bedste resultater.

Det hele fungerer i en brugervenlig app. Alle kører det samme træningsprogram, men med mulighed for at skalere øvelserne præcis efter dit niveau. Et program varer i 4 uger. Hver uge består af 3 forskellige træninger. Alle træninger består af en opvarmning, supersets og en finisher der er forskellige fra træning til træning. Det er den strukturerede styrketræning der sikrer dig fremgang og resultater.

Der er 3 ugentlige træninger á cirka. 50-60 min. varighed. 

På denne bootcamp skal du have det udstyr til rådighed som du normalvis finder i et træningscenter: Squatrack, vægtstang, vægtskiver, håndvægte, wallball etc.

Ønsker du at træne uden eller med begrænset udstyr, kan du træne med på vores hjemmetrænings bootcamp.

Der er programstart ca. 1 gang om måneden, som regel første mandag i måneden. Du kan tilmelde dig programmet når som helst før startdato, og pengene trækkes først, når programmet går i gang. 

Forudsætningen for at opnå en fast træningsrutine og resultater af forløbet er kontinuerlig træning over længere tid, hvorfor der er en bindingsperiode på 8 uger ved tilmelding. Efter bindingsperiodens udløb vil du automatisk løbende forsætte på forløb á 4 ugers varighed. Du kan til en hver tid inden for en 4 ugers forløbsperiode opsige dit forløb uden yderligere merbetaling eller binding.

KOM MED PÅ VORES NÆSTE HOLDSTART

Strong Curves

Strong Curves hjælper kvinder med at blive den bedste udgave af sig selv, blive stærke fysisk, mentalt og ikke mindst stærke til livet. 

Følg os

© 2022 Strong Curves – All rights reserved
Terms and Conditions · Privacy Policy

Strong Curves

+45 2221 1090 · info@strongcurves.dk

Skanderborgvej 212 · 8260 Viby

Mossøvej 2 og 4 · 8240 Risskov 

Powered by Boon